Tervakanavan sivuille on lisätty tarjous/sopimuspohjalomake, laskutuslomake ja työsopimuslomake. Nämä kaikki löytyy "Säännöt ja toimintamallit" sivulta. Tästä eteenpäin käytä näitä pohjia - ne on tehty helpottamaan ja nopeuttamaan jäsenten toimintaa. Erityisesti silloin kun luot laskua asiakkaalle, on tärkeää, että käytät sille tarkoitettua pohjaa.

Muutama huomio laskutuksesta:
Laskun tekijän on täytettävä lomake huolellisesti, jolloin palkanmaksu nopeutuu. Laskupohja on doc.-tiedosto, laskua täyttäessäsi valitse alv 0% tai 24%, maksuajaksi 7pv tai 14pv/netto. Täytetty lomake lähetetään kirjanpitäjälle. Jos palkkionsaajia on useita, laskuttajan tehtävä on ilmoittaa palkkionsaajien nimet, tilinumerot, verokortit. Verokorteista portaikkoverokortti kirjanpitäjälle alkuperäisenä, muista verokorteista käy kopio sähköpostitse.
Aikataulusta:
jos lähetät laskutustiedot kirjanpitäjälle kuun alussa esim. 5. päivä klo 12 mennessä, hän laskuttaa asiakasta samana päivänä. Asiakkaan maksettua laskun (riippuen maksuajasta) ja kun kaikki palkkionsaajien tiedot ovat kunnossa, saat palkan seuraavan kuun 1. päivä.
HUOM! Tarkemmat laskutusohjee ja -tiedot löytyvät Säännöt ja toimintamallit -> Laskutus kohdasta.

Käytä siis jatkossa yllä mainittuja lomakkeita. Mikäli näistä ilmenee kysyttävää tai ongelmia, ota yhteyttä Anne Toloseen tai Heli Myllyyn tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..